Masaj anticelulitic cu ventuze

Published on

Masajul anticelulitic este extrem de cautat in ziua de astazi. Sa vedem in primul rand ce este celulita, iar mai apoi sa intelegem de ce este cautat masajul anticelulitic si cum se poate aplica acesta.

Celulita reprezinta o acumulare de reziduri si celule cu grasime sub piele. Din cauza maririi in exces a acestor celule, ele cuprind in timpul cresterii vase de sange din apropiere, sugrumandu-le. De aici provine o circulatie slaba, redusa si bineinteles aspectul neplacut al pielii. Celulita apare atunci cand lenea este sentimentul domninant, atunci cand sportul se face doar la televizor, sau cand ai face sport, dar astepti pe lume un bebe si nu ai voie sa faci cine stie ce miscari. Celulita apare, este o problema reala si trebuie redusa cumva la tacere. Cu aceasta fraza multe doamne si domnisoare sunt de acord cu siguranta.

Pentru tratarea celulitei, exista mai multe variante din care puteti alege. Exista in farmacii creme special concepute pentru eliminarea celulitei, dar acestea nu pot fi folosite in momentul in care sunteti gravida sau daca alaptati. Totusi, cremele fara un masaj specializat probabil nu au efectul scontat. O alta varianta, sala de fitness. Acolo veti lucra mult pana cand celulita va disparea si va lasa locul unui muschi tonifiat, cu aspect elegant. Exercitiile tip cardio sunt recomandate, pentru ca in cadrul acestora se transpira foarte mult. Masajul anticelulitic este considerat principalul inamic al celulitei, surclasand metodele anterior prezentate. La randul lui, masajul anticelulitic are mai multe ramuri. Una din cele mai eficiente este masajul anticelulitic cu ventuze.

Acesta este prezent in multe din saloanele de infrumusetare si este bineinteles foarte cautat. Inspirat din terapiile vechi orientale cu ventuze, masajul anticelulitic cu ventuze se bazeaza pe valente terapeutice foarte puternice. Principalele obiective ale unui astfel de masaj sunt detoxifierea organismului, stimularea vitalitatii, precum si combaterea imbatranirii.

Stimularea circulatiei periferice prin aplicarea ventuzelor va vasculariza pielea, va hrani tesuturile profunde si musculatura. Pielea va arata mai tanara dupa un astfel de tratament. Este stimulata productia de colagen. Toxinele din tesuturi sunt eliminate, iar ridurile sunt in pericol de disparitie. Masajul anticelulitic cu ventuze conduce la o drenare limfatica de calitate, precum si la eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii. Cicatricile si semnele de pe piele sunt diminuate semnificativ dupa un tratament de acest gen.

Masajul anticelulitic cu ventuze va avea efect si asupra sistemului energetic al pacientului. In zonele in care ventuzele sunt aplicate se vor realiza deblocari energetice ce se vor resimti cu siguranta dupa tratament, acestea fiind responsabile de inducerea starii de bine, de voiosie si de relaxare.de asemenea, sistemul de aparare al organismului va fi stimulat si va reactiona si lupta mult mai bine impotriva bolilor, sau de ce nu, impotriva celulitei.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si apelati la un specialist care sa va ofere un pachet de masaje anticelulitice cu ventuze, nu veti regreta.

 

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post