Albirea Dintilor Pentru Un Zambet Mai Alb

Published on

Un zambet placut- Cartea ta de vizita

Dintii albi si sanatosi trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi, deoarece igiena orala este destul de importanta. Insa atunci cand dintii tai sunt unii albi, asta nu inseamna ca ai grija doar de igiena orala, ci si de aspectul tau. Cu totii suntem constienti de faptul ca niste dinti cat mai albi pot reda un zambet placut, iar acest lucru nu poate decat sa ne faca speciali si mult mai apreciati de cei din jurul nostru. Si putem sa avem niste dinti cat mai albi in doar cateva zile, fara sa facem vreo vizita la cabinetul stomatologic, prin simpla aplicare a benzilor de albire a dintilor. Aceste benzi de albire a dintilor sunt recomandate chiar si de unii medici stomatologi, deoarece ele nu pun in pericol smaltul dintilor.

Printre cauzele care pot la deteriorarea si colorarea dintilor se numara: inaintarea in varsta, consumul de substante care au rolul de a pata dintii, fluorizarea excesiva si chiar degenerarea nervilor. Insa cu ajutorul benzilor de albire a dintilor acestea pot deveni doar simple amintiri.

Se pot folosi benzi de albire a dintilor de catre oricine, mai putin de femeile insarcinate sau cele care alapteaza, acestea putand folosi aceste tipuri de benzi doar tinand cont de sfatul medicului stomatolog. Nici in cazul copiilor sub 12 ani nu sunt indicate aceste benzi si nici in cazul in care persoanele care doresc sa le aplice prezinta carii netratate la nivelul dintilor, dinti crapati sau alte afectiuni prezente in cazul gingiilor.

Benzile de albire a dintilor prezinta o serie de avantaje, care le fac sa fie cat mai utilizate de catre un numar mare de persoane. Unul dintre avantajele cele mai importante il constituie efectul de albire care este vizibil intr-un timp destul de scurt. La fel si gradul de eficacitate crescut al acestor benzi poate constitui un avantaj destul de mare. Atunci cand aplicarea unei benzi de albire a dintilor este facuta in mod corect, aceasta nu prezinta niciun fel de risc. Singurul dezavantaj al acestor benzi de albire a dintilor este acela ca in unele cazuri, dintii pot prezenta o sensibilitate, care tine insa numai cateva zile, ea trecand de la sine.

Aceste benzi de albire a dintilor pot fi gasite in aproape orice farmacie, la un pret destul de bun comparativ cu pretul unui tratament de albire al dintilor care este perceput de un medic stomatolog. Insa si internetul reprezinta un mod destul de simplu atunci cand vrei sa achizitionezi niste benzi de albire a dintilor. Pentru asta nu este nevoie decat de o simpla cautare in mediul online dupa cuvintele “ benzi albire dinti”. In urma acestei cautari rezultatele nu or sa apara, iar dintre toate cele care vor aparea, cu siguranta veti gasi exact ceea ce cautati.

Descopera cum sa iti albesti dintii acasa cu produse la fel de performante ca cele din cabinetele stomatologice specializate,insa la costuri mutl mai reduse

Published on Albirea Dintilor

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post